Search

#OctubreInternacionalista al Casal Popular Boira Baixa

El Casal Popular Boira Baixa organitza, durant el mes d’octubre de 2021, un cicle d’activitats sota el lema #OctubreInternacionalista, amb l’objectiu de donar a conèixer experiències i lluites d’altres països.

La primera activitat serà una xerrada-col·loqui sobre la trajectòria recent de l’Afganistan, des de la Revolució de Saur de 1978 fins a l’actualitat. La ponència anirà a càrrec d’Arnau Carné, militant d’Ítaca —organització internacionalista de l’Esquerra Independentista— i començarà a les 8 del vespre a la seu social de l’entitat, al C/ Rossell, nº 16.

La iniciativa continuarà la setmana següent, el dissabte 23 d’octubre a les 7 del vespre, amb una xerrada-concert a càrrec dels brigadistes internacionalistes manlleuencs Masmi i Ferran, que compartiran les seves vivències a Rojava tot interpretant cançons composades durant la seva estada al Kurdistan sirià.

Després d’ambdós actes, s’oferirà sopar a preus populars als assistents.