Search

El proper mes de desembre arrenca el club de lectura del Casal Popular Boira Baixa, amb “Canto jo i la muntanya balla”

Canto jo i la muntanya balla

El proper dijous 2 de desembre comença el club de lectura del Casal Popular Boira Baixa. En aquesta primera sessió, comentarem el llibre Canto jo i la muntanya balla, de l’escriptora osonenca Irene Solà.

“Canto jo i la muntanya balla és una novel·la en què prenen la paraula dones i homes, fantasmes i dones d’aigua, núvols i bolets, gossos i cabirols que habiten entre Camprodon i Prats de Molló. Una zona d’alta muntanya i fronterera que, més enllà de la llegenda, guarda la memòria de segles de lluita per la supervivència.”

Amb aquest club de lectura pretenem crear un espai de debat i tertúlia literària al voltant de novel·les i assaigs escrits en català. A més a més, volem facilitar l’accés als llibres i que tothom pugui llegir-los. És per això que, si us interessa llegir el llibre d’aquesta primera sessió, podeu contactar-nos a través del correu electrònic (boirabaixa@gmail.com) i us l’intentarem facilitar.

Us animem a totes a venir. Ens il·lusiona crear nous espais i nous actes dins de la programació del Casal Popular Boira Baixa, un projecte més viu que mai i que no para de créixer!