Search

Aquesta revetlla de Sant Joan, celebra-la amb nosaltres!

Revetlla2021

El Casal Popular Boira Baixa torna a organitzar, enguany, la Gran Revetlla Popular de Sant Joan a Manlleu, el proper dijous 23 de juny de 2022. Mantenim l’exitós format de l’any anterior: a partir de les 8 del vespre s’obriran les portes dels Jardins de Can Mataró, recinte en què es celebrarà l’esdeveniment. La jornada començarà amb un sopar popular, al qual cal inscriure’s prèviament clicant aquí, fet a base de productes locals i de proximitat. Tot seguit s’encendrà la tradicional foguera, aquest any sota el lema “mantenim viva la flama de la llengua”. Les PD’s Gates DKarrer i PD’s Boira Baixa seran les encarregades de punxar música de revetlla a partir de quarts d’onze de la nit.

Us hi esperem a totes i tots!