Search

Organitzem el cicle #TardorInternacionalista per apropar-nos a les realitats del Kurdistan i Colòmbia

Els propers 4 i 5 de novembre organitzem les jornades #TardorInternacionalista per apropar-nos a les realitats del Kurdistan i Colòmbia.

La projecció del documental Kobane, aixecar-se donarà el tret de sortida a la programació divendres 4 de novembre a les 8 del vespre. L’acte se celebrarà al Teatre Municipal de Manlleu (antigament anomenat Teatre Centre) i comptarà amb un col·loqui amb el director. Tot seguit, un sopar al Casal Boira Baixa tancarà el primer dia.
Dissabte serà el torn d’apropar-nos a la realitat de Colòmbia, un país que, des del mal-anomenat “procés de pau” ja no obre telenotícies però on el conflicte segueix a flor de pell. L’acte s’iniciarà amb la projecció d’un capítol de la sèrie documental “Desde la otra orilla del recuerdo”. Tot seguit, tindrem uns convidats d’honor: el Col·lectiu Agroarte, que treballa a la comuna 13 de Medellin en temes socials i ecològics. I per completar la xerrada amb una perspectiva més local, els autors de la revista Fossa 218, membres de l’Ateneu La Baula de Lleida, un projecte de memòria històrica a casa nostra.  Per finalitzar la vetllada, tindrem Hip-Hop Agrario, un col·lectiu de rap colombià que posarà rimes a l’experiència colombiana. L’acompanyarà un micro obert dinamitzat per varis artistes: els locals Resiliència i els garrotxins Blessman, AnomikGdeGuerrero i BlackPinya.