Search

Anunciem la inauguració de la terrassa de la nova seu per St. Jordi

Fem públic que inaugurarem la terrassa de la nostra futura seu —ubicada a la cruïlla entre el carrer Enric Delaris i la plaça Flama del Canigó— la propera diada de St. Jordi, diumenge 23 d’abril de 2023. Hem preparat un complet programa d’activitats per donar la benvinguda al nou espai.

El primer acte tindrà lloc a 2/4 d’1 del migdia, a l’hora del vermut: un recital de lectures que repensen l’amor romàntic i porta per títol “Si perd l’amor fins el seu nom”, amb la col·laboració de Teatre Centre. La programació es reprendrà després de dinar, amb una edició especial de les ja consolidades converses literàries Boira Baixa. En aquesta ocasió es comentarà col·lectivament el clàssic de la literatura catalana Aloma, de Mercè Rodoreda, a partir de les 4 de la tarda. Tot seguit, el músic manlleuenc Guillem Roma serà l’encarregat de posar el colofó final a la jornada, amb la presentació del seu llibre ‘Postureo’ real i la seva filosofia, acompanyada d’una breu actuació musical.

L’espai comptarà amb servei de barra, música i bon ambient durant tota la jornada. Convidem tothom a acostar-s’hi i a conèixer de primera mà el projecte de construcció d’un nou casal popular al centre de Manlleu que, poc a poc, estem fent realitat. Alhora, anunciem que les activitats a la terrassa de la nova seu anunciades per St. Jordi actuaran com el tret de sortida d’un complet programa d’actes que s’allargarà fins al mes de setembre, el qual donarem a conèixer al llarg de les properes setmanes.

Així mateix, el diumenge 23 d’abril també comptarem amb la tradicional parada de roses, llibres i altres productes de marxandatge a la plaça Fra Bernadí, a la cruïlla amb el C/ Bisbe Morgades, durant tot el dia.