Search

Una gentada omple la terrassa del nou Boira Baixa el dia de Sant Jordi

El passat diumenge 23 d’abril, coincidint amb la Diada de St. Jordi, va tenir lloc la inauguració de la terrassa del Nou Casal Popular Boira Baixa. Durant tota la jornada, desenes de persones van donar la benvinguda a l’espai, assistint a les diferents activitats organitzades. La programació va arrancar a 2/4 d’1 del migdia, amb un recital de lectures per repensar l’amor romàntic a càrrec de Teatre Centre. A la tarda, es va celebrar una edició especial de les converses literàries Boira Baixa, amb el comentari col·lectiu d’Aloma (de Mercè Rodoreda). Per acabar, va tenir lloc la presentació del nou llibre de Guillem Roma, ‘Postureo’ real i la seva filosofia, amb una conversa entre l’autor i el periodista Josep Comajoan.