Search

Acollim dues sessions del cicle “Fem front a l’extrema dreta”, de l’Escola de Formació Guillem Agulló

EF_Guillem

✏️ Òmnium Cultural ha impulsat, recentment, l’Escola de Formació Guillem Agulló, un “espai de formació teòrica i pràctica per a l’enfortiment democràtic”. En el marc d’aquesta iniciativa s’estan portant a terme diferents cursos de formació arreu del territori. Òmnium Osona-Lluçanès n’impulsa un que porta per títol “La societat civil davant l’amenaça de l’extrema dreta”, dues sessions del qual es realitzaran a la terrassa del nou Boira Baixa el proper dissabte 7 d’octubre de 2023.

Partint de la premissa que no hi ha una estratègia única per fer front al feixisme, el curs pretén posar sobre la taula i analitzar diferents estratègies sobre com actuar davant l’auge de l’extrema dreta. Concretament, al Boira Baixa acollirem les sessions “Desxifrem l’extrema dreta del s. XXI” (matí, a càrrec de Daniel Cetrà) i “Anàlisi i implicacions dels discurs d’odi en la societat” (tarda, de la mà d’Úrsula Ruiz). Entre ambdues, els i les participants podran gaudir d’un dinar popular.
La tercera sessió, “Combatre l’extrema dreta des de la societat civil”, tindrà lloc al Centre Cívic Can Pau Raba de Vic el dissabte 21 d’octubre.
La inscripció, gratuïta, pot fer-se a través de la pàgina web de la citada escola, on també es pot trobar la resta d’informació relativa a la iniciativa.