Search

Solidaritat amb el poble palestí

Palestine

Davant de l’escalada del setge israelià a la Franja de Gaza, des del Casal Popular Boira Baixa hem mostrat, un cop més, la nostra solidaritat amb el poble palestí i el nostre rebuig a l’assetjament i apartheid sistemàtic a què l’Estat d’Israel el sotmet.

En aquesta línia, el passat dijous vam participar de la concentració convocada a la plaça Fra Bernadí i vam organitzar, diumenge 22 d’octubre al migdia, una xerrada-col·loqui sota el títol “Palestina: el dret de viure en pau“, que va comptar amb les intervencions d’Aritz García Gómez, militant internacionalista de Sodepau, i dels refugiats palestins Nisreen Mashal (camp de Dheisheh) i Adel (camp de Tulkarem).

Així mateix, també ens hem fet ressò del comunicat de l’Esquerra Independentista cridant al boicot a Israel com a mostra de solidaritat activa amb el poble palestí, així com del posicionament de la Xarxa de Casals i Ateneus dels Països Catalans al respecte.

Des del riu fins al mar, visca Palestina lliure! Des dels Països Catalans, solidaritat internacionalista!