Search

El Grup d’Homes sobre masculinitats, obert a nous membres

Després de completar el primer any en funcionament, el grup de treball al voltant de les masculinitats impulsat des del Casal Popular Boira Baixa (amb el suport de la CUP Manlleu) obre la participació a noves persones interessades.
El Grup d’Homes és un espai des d’on es treballen un seguit d’aspectes relacionats amb la construcció de la pròpia masculinitat i el qüestionament de la seva versió hegemònica. Es fa des de la comunicació conscient i la gestió emocional, revisant els rols de poder i els privilegis, treballant la construcció de vincles saludables i la sexualitat, donant eines per a la gestió d’actituds masclistes, explorant formes més sanes i nutritives de relacionar-se amb altres homes i un llarg etcètera. Tot això, de forma col·lectiva, en un espai de confiança i no judici.
L’acompanyament a les sessions grupals el fan l’Ivan i la Laura de Psicoopera, una cooperativa vinculada a l’Economia Social i Solidària amb una llarga trajectòria. És per aquest motiu que la participació al grup té un cost econòmic que variarà en funció del nombre de participants. El grup es reuneix el primer dimarts de cada mes a dos quarts de vuit del vespre i hi són benvingudes totes les maneres de ser i sentir-se home: des de les més hegemòniques fins a les més transgressores, dissidents o socialment marginades.
Si t’interessa, escriu-nos a boirabaixa@gmail.com!