Search

Suport a la Masmi, detinguda a Palestina

✊🏾 🇵🇸 L’Ariadna Masmitjà “Masmi”, activista i sòcia del Casal, va ser detinguda a la zona del sud de Cisjordània, a Palestina. El passat diumenge 30 de juny va haver de comparèixer davant les autoritats israelianes, que finalment l’han deixat en llibertat tot i retirar-li el passaport i limitar-li els moviments. La nostra companya es trobava documentant les vulneracions i agressions a la població local palestina per part de l’exèrcit i els colons israelians il·legals. Des del Casal Popular Boira Baixa volem mostrar tot el nostre suport a la Masmi i al conjunt de militants internacionalistes que posen el cos per denunciar les injustícies arreu del món. Documentar els abusos sionistes no és delicte, l’ocupació i el genocidi sí que ho són!

🔗 Us animem a llegir la notícia d’El Setembre en què s’exposa el cas, així com a fer un cop d’ull al comunicat conjunt de l’Esquerra Independentista i la Comunitat Palestina de Catalunya en suport a la Masmi. No estàs sola!