A continuació, presentem aquells plats i productes aptes per a persones vegetarianes. Aquells assenyalats amb un asterisc (*) també són aptes per a persones veganes. Recordeu que també disposem d’informació sobre al·lèrgens i intoleràncies alimentàries.

Vermut i tapes

  • Patates xips* 1,50€

    De l'obrador de St. Tomàs.

  • Olives* 2,50€
  • Patates braves 5,50€
  • Fusta de formatges 12,00€

    Formatges del país i de proximitat.

  • Pebrots del padró* 6,00€
  • Ració de pa amb tomàquet* 3,50€

Entrepans i biquinis

  • Somiatruites 5,00€

    Truita del dia (consultar al nostre equip).

  • Mediterrani* 7,50€

    Tomàquets secs, pebrot escalivat, ceba i alfàbrega.

  • Serpent* 6,00€

    Carbassó, albergínia, pebrot i olivada.

  • Biquini roig 5,00€

    Kimchi i formatge.

  • Biquini cremós de formatges 4,00€

Amanida

  • Amanida de temporada (de l'hort a la taula) 7,00€

    Consultar al nostre equip els ingredients de cada moment. Disponible només els divendres (sopars), els dissabtes (dinars i sopars) i els diumenges (dinars).

Plat amb guarnició

  • Pilotilles veganes* 12,00€

    Guarnició a escollir: amanida, mongetes seques, patates al caliu o patates rosses. Disponibles només els divendres (sopars), els dissabtes (dinars i sopars) i els diumenges (dinars).

Postres

  • Pastís de formatge 5,50€

    Casolà.

  • Crema catalana 4,50€

    Casolana.

  • Flam d'ou de la casa 3,50€

    Casolà.

  • Formatge curat amb codonyat 4,50€

    (Segons temporada)

  • Postres de músic* 3,50€
  • Català 4,00€

    Gelat de turró amb ratafia.

  • Valencià 4,00€

    Suc de taronja amb gelat de vainilla.

  • Trufes 4,00€
  • Pijama 10,00€