A continuació, presentem aquells plats i productes aptes per a persones vegetarianes. Aquells assenyalats amb un asterisc (*) també són aptes per a persones veganes. Recordeu que també disposem d’informació sobre al·lèrgens i intoleràncies alimentàries.
Vermut i tapes
-
Patates xips* 1,50€
De l'obrador de St. Tomàs.
-
Olives* 2,50€
-
Patates braves 5,50€
-
Fusta de formatges 12,00€
Formatges del país i de proximitat.
-
Pebrots del padró* 6,00€
-
Ració de pa amb tomàquet* 3,50€
Entrepans i biquinis
-
Somiatruites 5,00€
Truita del dia (consultar al nostre equip).
-
Mediterrani* 7,50€
Tomàquets secs, pebrot escalivat, ceba i alfàbrega.
-
Serpent* 6,00€
Carbassó, albergínia, pebrot i olivada.
-
Biquini roig 5,00€
Kimchi i formatge.
-
Biquini cremós de formatges 4,00€
Amanida
-
Amanida de temporada (de l'hort a la taula) 7,00€
Consultar al nostre equip els ingredients de cada moment. Disponible només els divendres (sopars), els dissabtes (dinars i sopars) i els diumenges (dinars).
Plat amb guarnició
-
Pilotilles veganes* 12,00€
Guarnició a escollir: amanida, mongetes seques, patates al caliu o patates rosses. Disponibles només els divendres (sopars), els dissabtes (dinars i sopars) i els diumenges (dinars).
Postres
-
Pastís de formatge 5,50€
Casolà.
-
Crema catalana 4,50€
Casolana.
-
Flam d'ou de la casa 3,50€
Casolà.
-
Formatge curat amb codonyat 4,50€
(Segons temporada)
-
Postres de músic* 3,50€
-
Català 4,00€
Gelat de turró amb ratafia.
-
Valencià 4,00€
Suc de taronja amb gelat de vainilla.
-
Trufes 4,00€
-
Pijama 10,00€