Search

Des de fa quasi 15 anys (i amb gran èxit), el Casal Popular Boira Baixa ven suports per acompanyar les roses de St. Jordi. Enguany hem decidit confeccionar-ne a l’engròs per tal de distribuir-los a un preu assequible per a altres casals, ateneus entitats i organitzacions dels Països Catalans i, alhora, contribuir a finançar el projecte de construcció d’un nou casal popular que vam decidir emprendre fa vora dos anys.

La nostra experiència amb els suports és molt bona, ja que aporten varietat a la parada i criden l’atenció de la gent. A més, les persones que ens en compren solen repetir. Sense anar més lluny, l’última diada de St. Jordi en vam vendre més de 90 unitats, fet que es va traduir en un augment substancial dels beneficis de la parada.

Les condicions

El preu de cada suport per al casal, ateneu, entitat o col·lectiu és de 5€ (3,5€ en el cas del suport en forma d’espiral). El preu recomanat de venda al públic (i que a Manlleu ens funciona) és de 13€ rosa inclosa (8€ pel de forma d’espiral).

La data límit per fer-nos arribar les comandes és el diumenge 9 d’abril de 2023. Ens comprometem a subministrar els suports encarregats fins a aquest moment. Si n’arriben més tard, ho intentarem, però no ho podem assegurar.

No inclou ni la rosa ni l’espiga, les quals van a càrrec de cada casal, ateneu, entitat o col·lectiu. Tot i això, us farem arribar unes recomanacions al respecte (mida recomanada de la tija, etc.)

El marge de benefici per a casals, ateneus, entitats i organitzacions és d’entre 5 i 6€ per suport (comptant el preu de la rosa). A més, ens ajudeu a fer possible el nou Casal Popular Boira Baixa de Manlleu! Trobareu més informació sobre el projecte aquí

El transport de les comandes està inclòs només en aquelles que superin les 20 unitats de suport encarregades. Si en són menys, mirarem de posar-nos d’acord d’alguna manera per tal de subministrar-vos-els.

Pel que fa a la forma de pagament, us la concretarem un cop hagueu formalitzat la vostra comanda de suports, a través de les dades de contacte que ens haureu facilitat més avall. Caldrà pagar tots els suports encarregats, no oferim opció de dipòsit amb possibilitat de retorn d’aquells que no veneu.

Com funcionen, els encàrrecs?

Feu un cop d’ull als diferents models de suport que hem preparat i decidiu quants en voleu de cada.

Ompliu el formulari que trobareu més avall en aquesta pàgina per encarregar els vostres suports.

Estigueu al cas al correu electrònic de confirmació que rebreu una vegada validem la comanda rebuda. No és automàtic!

Els models de suports

Suport 1. Mapa dels Països Catalans

Suport 2. Sant Jordi (lletres)

Suport 3. Símbol feminista

Suport 4. Estelada

Suport 5. “A cavall”

Suport 6. Espiral d’alumini

Tant si decidiu encarregar-nos suports com si no, agrairem que ens ajudeu a difondre la iniciativa a altres casals, ateneus, entitats o col·lectius! Moltes gràcies!

Formulari d'encàrrec