Search

Com és sabut, ens trobem immerses en el projecte de construcció d’un nou Casal Popular Boira Baixa. Per ajudar a finançar-lo, impulsem una nova producció de les cerveses artesanes solidàries Boira Baixa, de qualitat i de proximitat. El regal perfecte pels amics invisibles!

Les cerveses

Cerveses d’alta fermentació elaborades a Manlleu (Osona, Països Catalans). Sense filtrar ni pasteuritzar. Poden contenir sediments propis del llevat.

Baltic Porter, 75cl

Cervesa fosca elaborada amb un procés lent, intensificant les fragàncies típiques de les “porters”, amb aromes fumades de xocolata i cafè, i suavitzant-ne la textura. Equilibrada i sedosa, per prendre amb tranquil·litat. Color negre i brillant amb una escuma fina i cremosa. 

Inspirada amb la llarga trajectòria del Casal Popular Boira Baixa com a espai referent a la comarca d’Osona i el poble de Manlleu, per la seva perseverança i lluita constant. Un homenatge a més de vint anys de lluites compartides.

Alc. 7% vol.

Ingredients: aigua, malts d’ordi torrats i caramelitzats, malts de blat, flocs de civada, llúpols i llevat. 

American Pale Ale, 33cl

Cervesa rossa, d’estil lleuger i refrescant. Amb un perfecte equilibri entre els sabors a cereals i l’amargor dels llúpols americans, sobretot cítrics i afruitats.

Inspirada amb els inicis del Casal Popular Boira Baixa, és una cervesa jove, humil i refrescant, amb caràcter i un punt d’amargor. Combina molt bé amb la majoria d’aliments.

Alc. 5,6% vol.

Ingredients: aigua, malts d’ordi, llúpols i llevat. 

Saison, 33cl

Cervesa de color daurat pàlid, amb una escuma densa i persistent. Té un gran equilibri entre els sabors afruitats i especiats dels llúpols i el caràcter de la malta i el blat. 

Inspirada amb el projecte de nou Casal Popular Boira Baixa, és una cervesa refrescant i lleugerament àcida, amb orígens rústics i agraris, que recorden d’on venim i allò que cal conservar i estimar. Cervesa rica en matisos, però sobretot dolça i afruitada.

Alc. 5% vol.

Ingredients: aigua, malts d’ordi, blat, flocs de civada, llúpols i llevat.

En quins formats i quantitats es poden adquirir?

Cistella

EXHAURIDES! Inclou: cistella artesana amb obridor i 6 cerveses de 33cl (3 Saison i 3 American Pale Ale).

Pack reomplir cistella

EXHAURITS! Inclou: 6 cerveses de 33cl (3 Saison i 3 American Pale Ale). Cal portar la cistella de l’any passat.

Ampolla Baltic Porter (75cl) solta

(Preu unitari)

Ampolla American Pale Ale (33cl) solta

(Preu unitari)

Ampolla Saison (33cl) solta

EXHAURIDES!

Reserves tancades!