Search

Programació

A 2/4 de 6 de la tarda | Espectacle infantil “Sona que sona”, per a infants de 0 a 6 anys i les seves famílies. 
A partir de les 8 del vespre | Sopar popular: cassola de tres botifarres*. 
A partir de les 10 de la nit | Concert amb Punkxada (punk, Sallent) i Crida salvatge (hardcore-punk, La Roca del Vallès).
A les 10 del matí Esmorzar de forquilla: galtes de porc a la cassola.
A les 12 del migdia | Monòleg “El que s’ha d’arribar a fer per curar-se”, a càrrec de Pep Alsina.
A 2/4 d’1 del migdia | Vermut-degustació d’embotits amb selecció musical amb vinils (a càrrec de HiLight).
A les 8 del vespre | Sopar popular: costellam de porc a la brasa*.
A partir de les 10 de la nit | Concert amb Apatxe (rap, Sabadell) i Milicians (punk, La Garrotxa).
A partir de les 11 del matí Mercat d’intercanvi. Porta roba, joguines i llibres que no necessitis i emporta’t allò que et faci servei!
A les 12 del migdia Vermut musical amb Met Mosby (versions en acústic, Manlleu).
Tot seguit | Acte de col·locació de la primera pedra del nou Boira Baixa. Celebrem juntes que aviat començarem les obres al Casal nou i n’expliquem tots els detalls!
A partir de les 8 del vespre | Sopar popular: entrepans de botifarra.

Per menjar...

Una festa amb trajectòria

El “Verro i la Birra” es va començar a celebrar l’any 2013, com a resposta a l’exclusió d’entitats de la Festa del Porc i la Cervesa (ara ja “Fira”, no “Festa”) i al canvi de model promogut per l’Ajuntament des d’aleshores. De manera ininterrompuda de llavors ençà, hem organitzat la celebració alternativa per reivindicar el retorn a una festa inclusiva, amb la participació conjunta d’entitats i establiments manlleuencs. Ens seguim negant a acceptar la premissa que presenta com a incompatible la promoció del comerç local amb la presència d’entitats i col·lectius sense ànim de lucre a l’esdeveniment.

Col·loquem la primera pedra del nou Boira Baixa!

Diumenge 1 d’octubre al migdia es portarà a terme la col·locació simbòlica de la primera pedra del nou Casal Popular Boira Baixa de Manlleu, alhora que es faran públiques importants novetats al voltant del projecte. Tenim previst iniciar aviat les obres de rehabilitació de l’edifici que acollirà la nostra seu en un futur cada vega més proper. Celebrem-ho juntes!